Havens nye legehus fra Mini Houses

Et arkitekttegnet legehus fra Mini Houses appellerer til leg i form af rollespil, som kun kan føres ud i livet ved hjælp af barnets fantasi og evne til at forestille sig karaktererne og den pågældende handling. Mini Houses søger at give barnet de bedste fysiske rammer for at udvikle og styrke den sociale kognition, og er netop udviklet i samarbejde med pædagoger og lærere med henblik på at give de bedste rammer for legen og det sociale samspil.

Et Mini Houses legehus giver rigtig mange aktive og sjove timer til de små, som i deres eget lille område i haven kan skabe deres helt eget personificerede univers, hvor de gennem imitation af de voksnes verden bl.a. får mulighed for at bearbejde indtryk og erkendelser, samt udvikle fantasi, færdigheder og gøre sig nye erfaringer.

Legehusene er produceret i høj kvalitet og med miljøbevidste valg under skarp iagttagelse af sikkerhed og bæredygtighed. Husene er alle fremstillet i træ fra bæredygtige certificerede skovbrug og behandlet med miljøvenlig grundbehandling og maling.

Når du køber et Mini Houses legehus, er det både sikkerheds- og produktgodkendt efter EN 1176-1:2017.

Køb dit Mini Houses legehus her


SOCIAL ANSVARLIGHED

I Mini Houses giver det mening at tage socialt ansvar.

Mini Houses tager som virksomhed socialt ansvar ved at passe på sine medarbejdere, give en håndsrækning til mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet, og igennem en positiv og rummelig arbejdsplads at skabe værdi, noget at stå op til og glæde i hverdagen.

Samarbejde med sociale værksteder
Mini Houses har etableret samarbejder med sociale værksteder, så mennesker med fysiske eller psykiske handicaps får mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet og derigennem øge livskvaliteten.

SIKKERHED OG BÆREDYGTIGHED

Alle legehuse fra Mini Houses er designet og indrettet så de opfylder EU’s generelle sikkerhedskrav til legeredskaber. Husene er sikkerheds- og produktgodkendt efter EN 1176-1:2017.

Husene er alle fremstillet i træ fra bæredygtige certificerede skovbrug (FSC) og behandlet med miljøvenlig grunderbehandling og maling.

FSC giver blandt andet sikkerhed for at dyr og planteliv bliver beskyttet, at der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Luk

Kurv (0)

Kurven er tom Ingen produkter i kurven.

Minihouses

Kvalitets legehus i træ til børn og institutioner


Language