MiniBy: Legehuse til institutioner

Mini Houses by-koncept, MiniBy, appellerer til leg i form af rollespil, som kun kan føres ud i livet ved hjælp af barnets fantasi og evne til at forestille sig karaktererne og den pågældende handling. MiniBy søger at give barnet de bedste fysiske rammer for at udvikle og styrke den sociale kognition, og er netop udviklet i samarbejde med pædagoger og lærere med henblik på at give de bedste rammer for legen og det sociale samspil.

MiniBy-konceptet består af en serie arkitekttegnede legehuse på ca. 3,5 kvm, hvilket giver børnene masser af bevægelsesfrihed og mulighed for, at 4 til 5 børn kan lege i huset på samme tid.

Husenes forskellige udtryk og pakkeløsninger, fyrer op under børnenes fantasi således, at mange forskellige lege og rollespil kan udfolde sig sideløbende med hinanden. Her er rigtig mange aktive og sjove timer gemt til de små, som i deres egen lille landsby kan skabe deres helt eget personificerede univers, hvor de gennem imitation af de voksnes verden bl.a. får mulighed for at bearbejde indtryk og erkendelser, samt udvikle fantasi, færdigheder og gøre sig nye erfaringer.

Husene er produceret i høj kvalitet og med miljøbevidste valg under skarp iagttagelse af sikkerhed og bæredygtighed. Alle vores huse er sikkerheds- og produktgodkendt efter EN 1176-1:2017.

MiniBy-konceptet er opsat på et stort antal steder både i børneinstitutioner, skoler, boligforeninger og på fritidsområder, campingpladser og hos private i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

Køb dine Mini Houses legehuse til MiniBy her


SOCIAL ANSVARLIGHED

I Mini Houses giver det mening at tage socialt ansvar.

Mini Houses tager som virksomhed socialt ansvar ved at passe på sine medarbejdere, give en håndsrækning til mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet, og igennem en positiv og rummelig arbejdsplads at skabe værdi, noget at stå op til og glæde i hverdagen.

Samarbejde med sociale værksteder
Mini Houses har etableret samarbejder med sociale værksteder, så mennesker med fysiske eller psykiske handicaps får mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet og derigennem øge livskvaliteten.

SIKKERHED OG BÆREDYGTIGHED

Alle legehuse fra Mini Houses er designet og indrettet så de opfylder EU’s generelle sikkerhedskrav til legeredskaber. Husene er sikkerheds- og produktgodkendt efter EN 1176-1:2017.

Husene er alle fremstillet i træ fra bæredygtige certificerede skovbrug (FSC) og behandlet med miljøvenlig grunderbehandling og maling.

FSC giver blandt andet sikkerhed for at dyr og planteliv bliver beskyttet, at der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Luk

Kurv (1)

Subtotal: 19.950,00 DKK

Se kurvKasse

Minihouses

Kvalitets legehus i træ til børn og institutioner


Language