Om Mini Houses

Vision, mission og værdier

Vores mission er at udvikle legehuskoncepter, der er designet og indrettet for bedst muligt at stimulere børnenes leg, hvor de i social interaktion forhandler sig til roller, handlinger og skaber mening i legen.

Vores vision er at være den foretrukne leverandør i Europa indenfor legehuse og legehuskoncepter ved at tilbyde arkitekttegnede legehuse af høj kvalitet i miljøbevidste og bæredygtige materialer til konkurrencedygtige priser.

Vores værdier er

  • At vi gennem vores MiniBykoncept giver børn mulighed for at kaste sig ud i leg, der opmuntrer til fantasifulde rollespil i et lærings- og udviklingsperspektiv, hvor legen kan afspejle virkeligheden.
  • At vi altid giver vores kunder den bedste oplevelse og skaber værdi igennem de løsninger, produkter og ydelser vi tilbyder.
  • At vi altid fremstår som en professionel, ambitiøs og troværdig samarbejdspartner og leverandør overfor vores kunder og forhandlere.

 Leg er livsvigtigt

Vejen til succes i det 21. århundrede går gennem leg. Både børn og voksne udvikler nogle af de vigtigste færdigheder via leg. Alligevel leger vi mindre år for år, og det kan skade vores børn psykisk, mener både danske og amerikanske eksperter.

Pædagoger og psykologer har altid vist stor interesse for legen, da børn ofte i leg udviser målrettethed, udholdenhed, opmærksomhed og koncentration, ligesom børn ofte viser stor social smidighed alt sammen for at realisere legens formål. Børns leg bidrager til udvikling af fantasi, og i takt med tiltagende alder og legeerfaringer bliver rollelegen mere synlig og målrettet, hvor legehandlingerne kommer tættere på virkeligheden.

Vi er motiveret af at designe det sjoveste omgivende miljø inspireret af virkeligheden, der aktivt kan medvirke til at stimulere børns fantasi og tilegnelse af ny viden eller færdigheder gennem rollelegen.

Med dette udgangspunkt har vi gennem de sidste 4-5 år udviklet et spændende MiniBykoncept i samarbejde med en række børneinstitutioner, en ”miniby på legepladsen” til børn i aldersgruppen fra 2 til 10 år.

Mini Houses bykoncept, MiniBy, tager målrettet udgangspunkt i legens rollespil som gennemføres ved, at barnet i fantasien forestiller sig rollen og handlingerne i legen, og hvor barnet gennem legen bl.a. udvikler social kognitivitet. Karakteren af dette afhænger af de fysiske forhold.

MiniBy-konceptet består af en serie arkitekttegnede legehuse på ca. 3,5 kvm, hvilket giver børnene masser af bevægelsesfrihed og mulighed for, at 4 til 5 børn samtidigt kan lege i huset. Husenes forskellige udtrykspakker skaber fantasi til en masse spændende lege og rollespil i børnehøjde og giver rigtig mange aktive og sjove timer. I minibyen kan de skabe deres eget univers og udvikler derfor såvel fantasi som færdigheder.

  • Alle husene er produceret i høj kvalitet og med miljøbevidste valg af materialer, både træ fra bæredygtigt skovbrug, grundbehandling og maling.
  • Alle valgene er taget under skarp iagttagelse af sikkerhed og bæredygtighed.
  • Alle vores huse er sikkerheds- og produktgodkendt efter DIN EN 1176-1:2017

Husene er konstrueret i et basis modulsystem, der gør det muligt at samle et legehus indenfor ca. 2-3 timer. Hertil kommer eventuel rammefundament.
Vi kan ogs
å levere rammefundament. Der medfølger naturligvis udførlig samlevejledning.

Vi tilbyder at forestå samling og opsætning af MiniBy-konceptet på Deres lokalisation.

Vi har allerede med stor succes opsat MiniBy-konceptet i børneinstitutioner, skoler, boligforeninger, fritidsområder, campingpladser og private i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

SOCIAL ANSVARLIGHED

I Mini Houses giver det mening at tage socialt ansvar.

Mini Houses tager som virksomhed socialt ansvar ved at passe på sine medarbejdere, give en håndsrækning til mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet, og igennem en positiv og rummelig arbejdsplads at skabe værdi, noget at stå op til og glæde i hverdagen.

Samarbejde med sociale værksteder
Mini Houses har etableret samarbejder med sociale værksteder, så mennesker med fysiske eller psykiske handicaps får mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet og derigennem øge livskvaliteten.

SIKKERHED OG BÆREDYGTIGHED

Alle legehuse fra Mini Houses er designet og indrettet så de opfylder EU’s generelle sikkerhedskrav til legeredskaber. Husene er sikkerheds- og produktgodkendt efter EN 1176-1:2017.

Husene er alle fremstillet i træ fra bæredygtige certificerede skovbrug (FSC) og behandlet med miljøvenlig grunderbehandling og maling.

FSC giver blandt andet sikkerhed for at dyr og planteliv bliver beskyttet, at der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.

Luk

Kurv (0)

Kurven er tom Ingen produkter i kurven.

Minihouses

Kvalitets legehus i træ til børn og institutioner


Language