Politi

Politi kan få små gangstere frem i de fleste børn. Børnene elsker at blive taget til fange, og sætte hinanden bag tremmer. Her kan en placering i et hjørne af legepladsen være fordelagtig. Det vil hurtigt appellere til fangeleg på hele legepladsen, og man kommer til at opleve både politi og løsslupne fanger. Et særdeles attraktivt og sjovt legehusvalg, som giver mange timers fysisk aktivitet på legepladsen.

16.950,00 DKK inkl. moms

Vælg Dørtype :
Halvdør
Heldør
Ingen Dør

Rammefundament
Rammefundament er egnet som adskillelse imellem legehusbund og jord/græsunderlag. Dvs. du kan undgå at lægge fliser under legehuset, ved at købe et rammefundament.

VarenummerN/A Categories, ,
Luk

Yderligere information

Vælg Dørtype

Halvdør, Heldør, Ingen Dør

Politi er et legehus, der kan få små gangstere frem i de fleste børn. Børnene elsker at blive taget til fange, og sætte hinanden bag tremmer. Her kan en placering i et hjørne af legepladsen være fordelagtig. Det vil hurtigt appellere til fangeleg på hele legepladsen, og man kommer til at opleve både politi og løsslupne fanger. Et særdeles attraktivt og sjovt legehusvalg, som giver mange timers fysisk aktivitet på legepladsen.

Politi er produceret i høj kvalitet og med bevidste valg af materialer – både træ, grundbehandling og farver er under skarp iagttagelse for at tilgodese miljø, sikkerhed og bæredygtighed. Behandlingen af husene beskytter både mod råd og svamp og giver lang levetid.

Vores legehus Politi er sikkerheds- og produktgodkendt efter DS EN 1176-1:2017.

Specifikationer:

Bredde: 238 cm | Dybde: 248 cm | Højde indvendig til kip: 215 cm

Grundmoduler: 7

Samlevejledning medfølger