Post

Post giver børnene mulighed for at indfinde sig i rollen som postbud. Det giver også anledning til at børnene skriver breve og kort til hinanden, samtidig med at de kan identificere sig med posthusets dagligdag. En aktiv placering på legepladsen er her at foretrække, fordi Post giver meget aktivitet omkring huset.

14.950,00 DKK inkl. moms

Vælg Dørtype :
Halvdør
Heldør
Ingen Dør

Rammefundament
Rammefundament er egnet som adskillelse imellem legehusbund og jord/græsunderlag. Dvs. du kan undgå at lægge fliser under legehuset, ved at købe et rammefundament.

VarenummerN/A Categories, ,
Luk

Yderligere information

Vælg Dørtype

Halvdør, Heldør, Ingen Dør

Post er et legehus, der giver børnene mulighed for at indfinde sig i rollen som postbud. Det giver også anledning til at børnene skriver breve og kort til hinanden, samtidig med at de kan identificere sig med posthusets dagligdag. En aktiv placering på legepladsen er her at foretrække, fordi Post giver meget aktivitet omkring huset.

Vores legehus Post er produceret i høj kvalitet og med bevidste valg af materialer – både træ, grundbehandling og farver er under skarp iagttagelse for at tilgodese miljø, sikkerhed og bæredygtighed. Behandlingen af husene beskytter både mod råd og svamp og giver lang levetid.

Post er sikkerheds- og produktgodkendt efter DS EN 1176-1:2017.

Specifikationer:

Bredde: 150 cm | Dybde: 238 cm | Højde indvendig til kip: 200 cm

Terrasse bredde:  150 x 48 cm

Grundmoduler: 7

Samlevejledning medfølger