Tank

Tank et rigtig godt valg til alle børnehaver med køretøjer i form af fx cykler, scootere og moon-cars. De fleste børn kan identificere sig her, da de før eller siden har været med til at tanke benzin eller købe forsyninger på tanken.  Tank fungerer godt sammen med andre huse – ikke mindst i sammenhæng med fx Ishus og Skole. På denne måde kan børnehaven have sin egen lille landsby, placeret midt på legepladsen.

16.950,00 DKK inkl. moms

Vælg Dørtype :
Halvdør
Heldør
Ingen Dør

Rammefundament
Rammefundament er egnet som adskillelse imellem legehusbund og jord/græsunderlag. Dvs. du kan undgå at lægge fliser under legehuset, ved at købe et rammefundament.

VarenummerN/A Categories, ,
Luk

Yderligere information

Vælg Dørtype

Halvdør, Heldør, Ingen Dør

Vores legehus Tank et rigtig godt valg til alle børnehaver med køretøjer i form af fx cykler, scootere og moon-cars. De fleste børn kan identificere sig her, da de før eller siden har været med til at tanke benzin eller købe forsyninger på tanken.  Tank fungerer godt sammen med andre huse – ikke mindst i sammenhæng med fx Ishus og Skole. På denne måde kan børnehaven have sin egen lille landsby, placeret midt på legepladsen.

Tank er et legehus, som er produceret i høj kvalitet og med bevidste valg af materialer – både træ, grundbehandling og farver er under skarp iagttagelse for at tilgodese miljø, sikkerhed og bæredygtighed. Behandlingen af husene beskytter både mod råd og svamp og giver lang levetid.

Tank er sikkerheds- og produktgodkendt efter DS EN 1176-1:2017.

Specifikationer:

Bredde: 248 cm | Dybde: 238 cm | Højde indvendig til kip: 200 cm

Grundmoduler: 8

Samlevejledning medfølger